-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8981 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

تا آنجا كه به ياد دارم هرگاه فردي لذّتي را ترك گويد ، بعد از مدّتي ترس او را احاطه ميكند . اگر كسي عمل خود ارضايي را ترك كرده است . ممكن است اين ترس باعث آبروريزي او شود. در اين مورد چه بايد كرد و طرز برخورد با آنان چگونه بايد باشد؟

ترك لذت هاي حرام باعث ترس نميشود ، بلكه آرامش رواني در انسان ايجاد ميكند و او احساس شادماني و آسايش ميكند. اگر ديگران از كارهاي زشت او با خب باشند، ترس از لو رفتن و آبروريزي در آنان ايجاد ميشود. در اينجا لازم است كساني كه از كار زشت ديگران مطلّع هستند ، از افشاي كارهاي زشت آنان پرهيز كنند و از اشاعة فحشا و منكرات جلوگيري كنند.

اي كه در اسلام از غيبت كردن مذمت شده و آن را به منزلة خوردن گوشت مردة برادر محسوب كرده و آن را از زنا بدتر شمرده ، به خاطر آن است كه آبروي ديگران حفظ شود. قرآن ميفرمايد: براي كساني كه دوست دارند خصلت هاي ناشايست مؤمنان فاش شود ، عذابي دردناك خواهد بود.3

امام صادق? فرمود: هر كس دربارة مؤمني چيزي را كه با دوچشمش ديده و با دو گوشش شنيده بگويد ، مصداق اين آيه است و از افرادي ميباشد كه دچار عذاب شديد خواهد شد.4

كساني كه از اسرار و كارهاي زشت ديگران آگاه هستند ، بايد طوري برخورد كنند كه گويا آگاهي ندارند و حفظ آبرو ديگران را رعايت كنند كه حتّي با گوشه و كنايه آنان را آزار ندهند.

اگر ديگران از وضع آنان مطلع اند ، به آنان رعايت آداب اسلامي را گوشزد كنند. خلاصه شما بايد در حفظ حرمت و آبروي برادر و خواهرتان بكوشيد و نگذاريد سرافكنده و خوار شوند . سعي كنيد روحية آنان را حفظ كنيد و آنان را شاداب نگه داريد، زيرا هر گناهي قابل بخشش و جبران است.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.